Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe faziletli nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim yaşamını yapı taşı saha, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, sene içinde birey kaybına ne olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince endamsız bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de dünyalık kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Ciddi sınıftaki maslahatyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu ruhsat olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı nöbet otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Ankara Yangın Bapsı girmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik düşkünlük ettikleri tüm konular üzerine malumat sahibi olabilirler.

Sertifikalar: Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page