Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapımızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Sertifikasız yangın bapları da şayan maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir alternatif sunar.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve isabetli fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu perese kontrol edilmelidir. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. istanbul Yanggın kapısı fiyatları İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir Yangın Kapısı malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Yangın Kapısı kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page